Heel Nederland shopt in de uitverkoop, behalve op de aandelenmarkt…

Geschreven door: Fabian Bernardus

Laatste update: 27 november 2023

Leestijd: 1 min.

Wat begon als een enkele dag vol koopjes is nu uitgegroeid tot een hele week van kortingen en aanbiedingen – van Black Friday tot Cyber Week. Het is duidelijk dat de liefde voor shoppen tijdens uitverkoopperiodes blijft groeien, maar hetzelfde kan niet gezegd worden voor de aandelenmarkt…

Terwijl consumenten zich haasten om de beste deals te scoren, lijken veel beleggers de voorkeur te geven aan bedrijven met premium aandelen, zelfs als dit betekent dat ze een hogere prijs betalen. Ondertussen blijven ondergewaardeerde bedrijven met solide prestaties onopgemerkt, als verborgen koopjes op de aandelenmarkt.

Dit brengt ons bij de kracht van value beleggen. In tegenstelling tot de kortstondige opwinding van uitverkoopperiodes, stelt value beleggen je in staat goedkoop een portefeuille op te bouwen voor de lange termijn. Het draait niet om tijdelijke kortingen, maar om het herkennen van de waarde van een bedrijf en beleggen op basis van solide fundamenten.

Deze lange termijnvisie biedt beleggers de mogelijkheid om te profiteren van de gestage groei en waardestijging van solide bedrijven. Door te beleggen met een focus op fundamenten en lange termijndoelen, kunnen beleggers de ups en downs van de markt beter weerstaan. Het is een benadering die niet alleen winsten oplevert, maar ook een duurzaam en veerkrachtig financieel pad creëert voor de toekomst.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het opbouwen van een financiële toekomst die standhoudt. Samen gaan we verder dan tijdelijke kortingen en investeren we in waarde die blijft groeien.

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn voor de nieuwste updates