OVER ONS

In 2010 zijn we van start gegaan met Mpartners en beheerden we alleen het geld van de partners. Cliënten vroegen ons vaak: ‘Beheer mijn geld, zoals je jouw eigen geld zou beheren’. We zijn nu in de bevoorrechte positie om exact dat te doen.

Onze visie? Sustainable value beleggen. Een logische benadering voor het beleggen van je vermogen. Als value belegger beleggen we voor de lange termijn. Zo zijn we gericht op de duurzaamheid van de doelstellingen van een bedrijf. Duurzaamheid op het gebied van winstgroei en kasstroom, voortkomend uit positieve ontwikkeling van bedrijfsprocessen voor mens en milieu. Een focus op waarde zorgt ervoor dat bedrijven tegen een redelijke prijs worden gekocht. Hierdoor minimaliseren wij het risico van permanent kapitaalverlies.

We nodigen je uit om vandaag nog contact met ons op te nemen zodat we onszelf en ons bedrijf aan je kunnen voorstellen.

ONZE CLIËNTEN

We beleggen allemaal in dezelfde portefeuilles voor onszelf en voor onze cliënten. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat er geen belangenverstrengeling is.

Ons gezamenlijke doel is simpel: Zorg voor een redelijk rendement, met een sterke focus op kapitaalbescherming, door duurzaam en waardegericht te beleggen.

Andere punten die belangrijk zijn voor onze cliënten:

  • Liquiditeit: Al onze portefeuilles zijn zeer liquide, met meer dan 90% dagelijkse liquiditeit.
  • Transparantie: Altijd inzicht in hoe we beleggen en waarom. Via kwartaalrapporten, updates halverwege het kwartaal en 24/7 online toegang tot je eigen rekening.
  • Transparante beheervergoeding: Onze enige bron van inkomsten. Onze enige loyaliteit ligt dus bij onze cliënten.
  • Direct contact met een partner: Baal je van terugbellen of communiceren met een chatbot? Onze partners, die net zo betrokken zijn als jij, zijn direct te bereiken (of bezoeken).
  • We zijn onafhankelijk. We bezitten de aandelen van het bedrijf. We kunnen snel en onafhankelijk beslissen, omdat we geen verantwoording hoeven af te leggen aan andere partijen.

HET TEAM

David Williams - Partner
DAVID WILLIAMS

“Ons primaire beleggingsdoel is een goed rendement behalen op lange termijn en permanent kapitaalverlies vermijden. Wij denken dat een waardebenadering de enige bewezen manier is om dit te bereiken.”

David Williams (1970) is verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid van Mpartners. Na een korte carrière bij het Ministerie van Buitenlandse zaken van Barbados begon David in 1997 bij Insinger de Beaufort Asset Management en in 2002 werd hij director. Hier droeg hij verantwoordelijkheid voor het investment team en de beleggingsfondsen (zowel long-only als gehedgde portefeuilles). Zijn specialisatie is Europese aandelen. In 2010 heeft hij samen met de andere partners Mpartners opgericht. David Williams heeft een B.A (Honors) van de University of Kent, een M.Sc. in Internationale Politieke Economie van de London School of Economics en een MBA van Nijenrode.

Didy van der Schilden, CAIA - Partner
DIDY VAN DER SCHILDEN

“Het is tijd om financiële doelen in lijn te brengen met persoonlijke waarden.”

Didy Michels – van der Schilden, CAIA (1979) is de compliance officer van Mpartners. In 2003 startte ze haar carrière als hedgefondsanalist bij Insinger de Beaufort Asset Management. Eind 2006 werd ze verantwoordelijk voor institutionele sales van de specialist fondsen en de business development van de afdeling asset management. In 2009 werd ze director, verantwoordelijk voor de afdeling financial product advisory van Bank Insinger de Beaufort. In 2010 heeft zij samen met de andere partners Mpartners opgericht. Tevens is zij mede-oprichter van Alternatives4Children, een stichting die als doel heeft het welzijn van kinderen te verbeteren, met name door het toegang geven tot onderwijs. Didy van der Schilden heeft een B.Sc. van de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam en is Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA).

Didy is DSI gecertificeerd adviseur beleggen maatwerk retail.

Patrick van Leur: Sustainable | Mpartners
PATRICK VAN LEUR

“Het belangrijkste voor mij is altijd geweest dat al mijn spaargeld in dezelfde portefeuille is belegd als dat van mijn cliënten. Bij Mpartners eten we in onze eigen keuken.”

Patrick van Leur (1967) is verantwoordelijk voor relatiemanagement bij Mpartners. Na een korte periode bij ABN AMRO en IDM Bank begon Patrick in 1989 bij Insinger de Beaufort in Amsterdam om de afdeling Sales, Trading & Research op te zetten. Na 15 jaar op de dealingroom bij Insinger de Beaufort heeft Patrick de afdeling Asset Consulting opgezet. Deze afdeling verleende advies op het gebied van vermogensbeheer en strategie aan kleine tot middelgrote pensioenfondsen in Nederland. In 2010 heeft hij samen met de andere partners Mpartners opgericht.

Guy Ester: Sustainable | Mpartners
GUY ESTER

“Ik denk dat in een branche als de onze, waar persoonlijke eigenschappen zoals vertrouwen zo belangrijk zijn, een website eigenlijk maar een beperkt hulpmiddel is. Persoonlijke ontmoetingen zijn essentieel.”

Dr. Guy Ester (1971) is verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid van Mpartners. Hij werkte vanaf 1997 als asset consultant bij Mercer in Amsterdam. In 1999 stapte hij over naar Insinger de Beaufort Asset Management, waar hij in 2002 director werd. Hier richtte hij de managersselectiedivisie op, leidde hij de afdeling institutional sales en verzorgde hij de hedging met strategieën gebaseerd op opties en futures. In 2010 heeft hij samen met de andere partners Mpartners opgericht. Guy Ester heeft een B.Eng. (Honors) en een doctoraat van de Universiteit van Bath.

Marcel van Leur - Relatiemanager
MARCEL VAN LEUR

“Een belangrijk punt voor mij is dat de portefeuille ongecompliceerd en transparant is, dat er geen complexe producten of verborgen kosten zijn. Alleen een pure investeringsfocus.”

Marcel van Leur is sinds 2011 als relatiemanager werkzaam bij Mpartners. Daarvoor werkte hij meer dan 20 jaar bij ABN AMRO in Hilversum, Bussum en Amersfoort. Gedurende zijn carrière bij ABN AMRO heeft hij onder andere als beleggingsadviseur en relatiebeheerder gewerkt.

START VANDAAG MET

SUSTAINABLE VALUE INVESTING

MEER INFORMATIE?