Experts op het gebied van zowel beleggen als persoonlijke service

Toegewijd om je te helpen je doelen te bereiken

Of je nu net begint met het opbouwen van je beleggingsportefeuille of je bestaande strategie wilt verfijnen, ons team is er om je te helpen. Met een focus op transparante communicatie en persoonlijke aandacht zijn we ervan overtuigd dat we je kunnen helpen de financiële gemoedsrust te bereiken die je zoekt.

David

Partner | Investments

Sascha

Relaties

Guy

Partner | Investments

Patrick

Partner | Relaties

Marcel

Relaties

Fabian

Digital Strategy

Esther

Compliance

Ravi

Onderzoek

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - Ons team - Mpartners Vermogensbeheer

David Williams is verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid van Mpartners. Na een korte carrière bij het Ministerie van Buitenlandse zaken van Barbados begon David in 1997 bij Insinger de Beaufort Asset Management en in 2002 werd hij director. Hier droeg hij verantwoordelijkheid voor het investment team en de beleggingsfondsen (zowel long-only als gehedgde portefeuilles). Zijn specialisatie is Europese aandelen. In 2010 heeft hij samen met de andere partners Mpartners opgericht. David Williams heeft een B.A (Honors) van de University of Kent, een M.Sc. in Internationale Politieke Economie van de London School of Economics en een MBA van Nijenrode.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - Ons team - Mpartners Vermogensbeheer

Patrick van Leur is verantwoordelijk voor relatiemanagement bij Mpartners. Na een korte periode bij ABN AMRO en IDM Bank begon Patrick in 1989 bij Insinger de Beaufort in Amsterdam om de afdeling Sales, Trading & Research op te zetten. Na 15 jaar op de dealingroom bij Insinger de Beaufort heeft Patrick de afdeling Asset Consulting opgezet. Deze afdeling verleende advies op het gebied van vermogensbeheer en strategie aan kleine tot middelgrote pensioenfondsen in Nederland. In 2010 heeft hij samen met de andere partners Mpartners opgericht. Gecertificeerd DSI Adviseren Beleggen Standaard Retail.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - Ons team - Mpartners Vermogensbeheer

Dr. Guy Ester is verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid van Mpartners. Hij werkte vanaf 1997 als asset consultant bij Mercer in Amsterdam. In 1999 stapte hij over naar Insinger de Beaufort Asset Management, waar hij in 2002 director werd. Hier richtte hij de managersselectiedivisie op, leidde hij de afdeling institutional sales en verzorgde hij de hedging met strategieën gebaseerd op opties en futures. In 2010 heeft hij samen met de andere partners Mpartners opgericht. Guy Ester heeft een B.Eng. (Honors) en een doctoraat van de Universiteit van Bath.

Marcel - Ons team - Mpartners Vermogensbeheer

Marcel van Leur is sinds 2011 als relatiemanager werkzaam bij Mpartners. Daarvoor werkte hij meer dan 20 jaar bij ABN AMRO in Hilversum, Bussum en Amersfoort. Gedurende zijn carrière bij ABN AMRO heeft hij onder andere als beleggingsadviseur en relatiebeheerder gewerkt. Gecertificeerd DSI Adviseren Beleggen Maatwerk Retail.

M Partners KimdeHoop029 scaled - Ons team - Mpartners Vermogensbeheer

Fabian Bernardus is sinds 2020 de “digital native” binnen Mpartners en verantwoordelijk voor digitale implementaties binnen onze dienstverlening. Hij zette zijn eerste carrièrestappen na zijn studie bij Mpartners als gevolg van een succesvolle afstudeerstage. Fabian heeft een Bachelor of Business Administration (BBA).

M Partners KimdeHoop048 scaled - Ons team - Mpartners Vermogensbeheer

Esther van Schaik- Smaal is sinds 2022 als compliance officer werkzaam bij Mpartners. Esther startte haar carrière in de accountancy, waar zij gedurende 10 jaar bij “big-four” kantoren in de controlepraktijk werkzaam was. In 2004 maakte zij de overstap naar belastingadvies bij diverse mkb- ondernemingen.

20240515 095234 1 e1715761376993 - Ons team - Mpartners Vermogensbeheer

Sascha Versloot houdt zich hoofdzakelijk bezig met relatiebeheer. Met een achtergrond in de reiswereld heeft ze zes jaar gewerkt op de financiële afdeling van een service- en netwerkorganisatie, waar ze haar passie voor de financiële wereld heeft ontwikkeld. Haar luistervaardigheid is een van haar sterke punten, en is ze altijd op zoek naar oplossingen en invullingen die perfect aansluiten bij de behoeften van de klanten.