Persoonlijk vermogensbeheer

Een partners belofte aan jou

Bij Mpartners staat de klant altijd centraal. Door persoonlijk contact en goed te luisteren naar jouw wensen, financiële doelen en risicobereidheid kunnen wij de juiste portefeuillesamenstelling adviseren.

Wij richten jouw beleggingsportefeuille in waarbij we direct beleggen in aandelen en/of obligaties. Daardoor zijn er geen extra fondskosten en kun je 24 uur per dag inzicht hebben in alle beleggingen. Wel zo transparant, maar niet noodzakelijk. Wij beheren actief jouw persoonlijke beleggingsportefeuille. Dat geeft rust om te focussen op zaken die jij belangrijk vindt.

1. Matchen

Uitleg over hoe we beleggen in meer detail en nagaan of we de juiste partners voor je zijn. Dit kan via een telefoongesprek, of als je dat liever hebt in een persoonlijk gesprek.

2. Afstemmen

Tijdens het gesprek beoordelen we je persoonlijke financiële situatie, en bekijken we of onze beleggingsstijl je zal helpen al je doelen te bereiken.

3. Openen

Als we beiden vinden dat er een goede match is, dan is de volgende stap het invullen van al het papierwerk, inclusief het openen van een bewaarrekening. We helpen je persoonlijk door elke stap van dit proces heen.

Waarom klanten voor ons kiezen

Onafhankelijk

Transparant

Actieve aanpak

Betrokken

Duurzaam

Liquide

Volgende stappen

We vertellen je graag meer over Mpartners en helpen je beslissen of ons vermogensbeheer bij jouw behoeften past.

Stuur een e-mail naar info@m-partners.nl, bel ons direct op 020-3058855 of klik hieronder.